• Neptun HD Action Kamera Brille
  • Neptun HD Action Kamera Brille
Neptun HD Action Kamera Brille

Reference Neptun HD Action

Neptun HD Action Kamera Brille

På lager
1.400,00 kr.
Inkl. moms 1 - 4 dage

Neptune er den bedste vandtætte HD kamera brille som kan findes på markedet. Dens slanke design gør den utrolig let og behagelig at have på, og er perfekt for alle som dyrker vandsport.

Neptune bliver leveret med et par gule-, klare- og mørke linser, samt en flydende strop, så du både kan bruge dem både indendørs og udendørs samtidigt med at de aldrig bliver væk i vandet.

Begynd at fange dine oplevelser i HD og med frie hænder, så de aldrig bliver glemt!

Kameraet i Neptune brillen kan optage videoer i 1440x1080p med 30 fps, tage billeder i 15 MP, og det indbyggede kamera har billedestabiliserings teknologi.

Neptune er designet til at være både vandtæt og slagresistant for at kunne holde til ekstremsport og vandsport. Selvom brillen er designet til ekstrem- og vandsport gør dens slanke design, at den også er perfekt at have med på ferier.

Kameraet har også automatisk hvidbalancering, der fjerner urealistiske farveafstøbninger, således at objekter der er hvide i virkeligheden også forbliver hvide i dine optagelser og billeder. Det fantastiske indbyggede kamera i Mercury brillen giver dig muligheden for at fange en masse udsøgte optagelser og billeder.

Indbygget kamera med billedestabilisering

Leverer HD video i 1920x1080p@30fps

Tager billeder i 8 mega pixels

Plads til mere end 5 timers optagelse

Vand,- vejr- og slagresistent

Kan optage i 60+ minutter på en opladning

Vejer blot 55 gram

Kompatibel med både Mac og Windows

Beskrivelse

Simpel at bruge

For at optage skal du blot holde en knap nede i 3 sekunder, og så vil brillen straks begynde at optage.

Den har en indbygget blå og rød LED, som blandt andet indikerer om du er igang med en optagelse.

For at overføre dine videoer og billeder til din computer, skal du blot tilslutte brillen til din computer ved hjælp af den ledning som medfølger. 

Desuden har brillerne mulighed for at skifte videoopløsning, fps, samt sætte et tidsstamp på dine videoer.

Alle vores linser har UV 400 beskyttelse, som blokerer alle skadelige stråler fra solen. Vi opnår denne beskyttelse ved at indsætte to lag af UV filter omringet af støddæmpende lag som beskytter linserne og dine øjne.

Linserne er polariseret, hvilket betyder, at de er designet til at reducere skarpt lys fra reflektive overflader som vand, sne, glas, osv.

Det skarpe lys forvrænger genstanders farve og gør dem sværere at skelne, men de polariserede linser forbedrer klarheden og farver samt hjælper dig med at se mere tydeligt og undgå potentielle farer.

Vores linser er designet med henblik på sikkerhed og kvalitet. Linseteknologien beskytter dig mod potentielle skader og farlig stråling samtidig med, at linsen er beskyttet med to ridssikre lag, hvilket giver linserne en lang holdbarhed.

Neptun HD Action

Specifikke referencer